Voetbal4u.com

‘Ajax en PSV grijpen naast komst van Danjuma’

Ajax en PSV hebben misgetast in de strijd om Danjuma. Volgens De Telegraaf heeft de aanvaller van Villarreal gekozen voor een avontuur bij het Engelse Everton. Hij zal voor een half jaar worden gehuurd.

De ochtendkrant schrijft dat de aanvaller een goed onderhoud heeft gehad met Frank Lampard en daar een goed gevoel aan heeft overgehouden. De huidige nummer voorlaatst van de Premier League troeft met de komst van Danjuma een hoop competitiegenoten af die ook interesse hadden.

Veel concurrentie voor Ajax en PSV
Naast de vele interesse uit de Premier League was er ook belangstelling vanuit de Eredivisie. Ajax hoopte op een buitenkansje, terwijl PSV in Danjuma de opvolger van Cody Gakpo zag. Beide Nederlandse clubs wisten dat het een lastig verhaal zou worden met de vele Engelse concurrentie.

Danjuma heeft een bewuste keuze gemaakt om in een grotere competitie actief te blijven en ziet een mooie uitdaging in Everton, dat moet knokken voor lijfsbehoud. De vleugelspeler was eerder ook al actief in Engeland voor Bournemouth, dat nu ook weer interesse toonde. In de zomer van 2021 maakte Danjuma de overstap naar Villareal, dat destijds 23 miljoen euro betaalde aan Bournemouth. In Spanje heeft de aanvaller nog een contract tot medio 2026.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *