Voetbal4u.com

‘Ajax start gesprekken met Mees Hilgers (21)’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Ajax wil FC Twente-verdediger Mees Hilgers naar Amsterdam halen. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij melding van in de podcast van De Telegraaf.

Hij maakt in de achterhoede van de Tukkers tot nu toe grote indruk met zijn solide spel. Ook PSV en Feyenoord zouden interesse hebben in de Twente-verdediger. Al hebben die clubs minder budget dan Ajax.

De Amsterdamse club is dringend op zoek naar versterkingen voor de selectie van de geplaagde trainer Alfred Schreuder. Een centrale verdediger bijvoorbeeld, zoals Hilgers. In De Klassieker tegen Feyenoord stond Edson Álvarez noodgedwongen op die positie naast Jurriën Timber.

Een jaartje geleden ging Hilgers in op de interesse van Feyenoord: “Dat is mooi om te horen, maar verder kan ik er niet veel mee. Mijn zaakwaarnemer liet weten dat ze naar me hadden geïnformeerd. Meer is er niet gebeurd. Anderhalve maand later verscheen het ook in de media. Ik zit bij goed bij Twente en ik moet me hier nog bewijzen. Daar focus ik me op.”

In gesprek met Voetbal International beloofde hij met beide benen op de grond te blijven staan: “‘Ik ben dankbaar voor wat ik tot nu toe heb gekregen. Het is niet lastig om rustig te blijven. Ik ben een kalm persoon. Op het veld ook. Hoe ik mezelf zou typeren? Aan de bal ben ik een rustige speler, in de duels ben ik knetterhard als het moet. Natuurlijk heb ik ook verbeterpunten. Zoals mijn passing, dat kan zeker beter. Voor de rest wil ik me blijven ontwikkelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *