Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marcel Brands is verantwoordelijk voor PSV-crisis’

PSV ging gisteren met 1-0 ten onder bij FC Emmen. De kritiek is groot op de spelers van de Eindhovenaren en de trainer Ruud van Nistelrooy. Maar het lijkt vooral technisch directeur Marcel Brands te zijn die blaam lijkt te hebben.

De Telegraaf bericht: “De vingers worden in Eindhoven steeds nadrukkelijker gewezen naar Marcel Brands. Nu PSV in een paar weken tijd het perspectief op de titel drastisch ziet verslechteren, is dat een flinke knauw voor de status van de afgelopen zomer met veel klaroengeschal binnengehaalde algemeen directeur, die na het vertrek van John de Jong, in wie het vertrouwen was opgezegd door de raad van commissarissen, zijn oude stiel heeft opgepakt.”

Het medium legt uit: “Het was Brands die op Van Nistelrooy inpraatte om toch voor de groep te gaan staan, nadat de oud-spits eerder tot de conclusie kwam dat het nog niet het goede moment was. Dat de algemeen directeur vervolgens financiële belangen heeft laten prevaleren door Gakpo en Madueke te verkopen, heeft Van Nistelrooy in zijn eerste jaar als hoofdtrainer van PSV in een lastig parket gebracht.”

Bovendien is PSV er nog altijd niet in geslaagd om minimaal één nieuwe aankoop te presenteren. De handelsgeest van weleer lijkt te ontbreken bij PSV. “In de rust bleef Brands op de koude tribune in plaats van zich naar de bestuurskamer van de thuisploeg te begeven. De baas van PSV had duidelijk geen zin in lastige vragen”, zo besluit De Telegraaf. Maar het moge duidelijk zijn dat er werk aan de winkel is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *