Voetbal4u.com

‘Ajax moet zich melden voor PSV-man als nieuwe trainer’

Nu Ajax eindelijk Alfred Schreuder de laan heeft uitgestuurd zijn de Amsterdammers opzoek naar een nieuwe eindverantwoordelijke. John Heitinga neemt de taken voorlopig over maar het is de vraag wie de nieuwe trainer uiteindelijk zal worden.

Het belooft nog een flink karwei te worden voor Gerry Hamstra om Ajax terug in de titelrace te krijgen. Journalist Frits Barend is sowieso al niet erg onder de indruk van de technische man in Amsterdam. “Gerry Hamstra heeft zes jaar sc Heerenveen gedaan. Ik kan me niet herinneren dat Heerenveen ons in die zes jaar heeft verrast met fantastisch voetbal. Hij wordt dan de belangrijkste technische man bij Ajax, dat is de man die dan ook een nieuwe trainer aanstelt..”, vertelt Barend aan tafel in de talkshow Khalid & Sophie.

“Met alle respect, maar meneer Hamstra mag blij zijn als hij bij scHeerenveen het technisch beleid mag voeren. Hij heeft bij Ajax dus de leiding gehad, dan is het al fout”, vervolgt Barend, die ook niet snapt waarom de directieleden in tegenstelling tot Schreuder allemaal mogen blijven zitten. “Waarom blijft de technisch directeur zitten die al die spelers gekocht heeft? Hij is verantwoordelijk!”

Barend zou het wel weten, was hij de technisch directeur bij Ajax zijn geweest. “Ik zou Guus Hiddink bellen, die woont vlak om de hoek. Het is een PSV-man, maar Guus Hiddink zou volgens mij een hele goede zijn.” Vooralsnog passeren vooral de namen van Marcelo Gallardo, Peter Bosz, Luis Enrique, Marcelo Bielsa, Kasper Hjulmand, Mauricio Pochettino, Zlatko Dalic en Louis van Gaal de revue in de hoofdstad.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *