Voetbal4u.com

‘Ajax en AS Roma bereiken akkoord over Dusan Tadic’

Ajax nam deze transferperiode al afscheid van Daley Blind en volgens de Italiaanse media kan Dusan Tadic mogelijk ook aan dit rijtje worden toegevoegd. Volgens het medium Corrello del Sport zouden de Amsterdammers namelijk een akkoord hebben bereikt over een transfer van de 33-jarige Servier.

Of de transfer ook doorgaat, ligt aan de toekomstbeslissing van Nicolo Zaniolo. De Italiaanse aanvallende middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van Bournemouth AFC, maar weigert voorlopig toe te happen.

Bij AS Roma is Tadic de gedroomde opvolger van de aanvallende middenvelder. Volgens de Italiaanse krant hebben de clubs inmiddels een akkoord bereikt over een (kleine) transfersom voor de 33-jarige aanvaller, die hevig onder vuur ligt bij Ajax.

De Servische aanvaller kan het rendement van de voorgaande seizoenen niet meer leveren. Dat kan erop wijzen dat Alfred Schreuder zijn aanvoerder niet goed gebruikte – en ook niet wisselde.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *