Voetbal4u.com

STUNT! ‘FC Barcelona bezig met Sofyan Amrabat’

FC Barcelona probeert momenteel om Sofyan Amrabat binnen te halen. Volgens verschillende Spaanse media willen ze hem huren van Fiorentina met een optie tot koop.

Onder meer Marca en AS komen met dat nieuws naar buiten. De Marokkaans international moet het klapstuk worden voor Barcelona op de slotdag van de transfermarkt. Wel is het een race tegen de klok, gezien de Spanjaarden naar verluidt pas vandaag het eerste bod gaan uitbrengen.

Amrabat kende een ijzersterk WK met Marokko en speelde zich daarmee in de kijker van tal van clubs. Verschillende clubs uit de Premier League, waaronder Tottenham Hotspur, toonden belangstelling, maar tot een concreet aanbod kwam het niet. Daardoor leek een transfer er niet meer te komen van Amrabat, maar Barcelona brengt daar nu toch mogelijk verandering in.

Amrabat speelt sinds de zomer van 2020 bij Fiorentina en heeft sindsdien een sterke ontwikkeling doorgemaakt in Italië. In totaal speelde de Marrokaan 83 officiële wedstrijden voor de Italiaanse club. Daarvoor was de middenvelder ook nog actief bij Hellas Verona, Club Brugge, FC Utrecht en Feyenoord.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *