Voetbal4u.com

‘Cody Gakpo heeft spijt van transfer naar Liverpool’

Afgelopen transferperiode verkocht PSV haar sterspeler Cody Gakpo voor een fortuin aan Liverpool. Maar sinds zijn overgang is het spel van ‘The Reds’ niet om aan te zien en speelt de aanvaller zelf ook geen rol.

Op Twitter hebben veel fans zelfs al medelijden met Gakpo, ‘die wel spijt zal hebben van zijn keuze voor Liverpool’. De Eindhovenaar kon PSV immers ook verruilen voor bijvoorbeeld Manchester United, dat veel beter draait dan de roodhemden van coach Jürgen Klopp.

Liverpool is het helemaal kwijt
Van de laatste zes officiële wedstrijden wist Liverpool er slechts één te winnen (bekerduel met Wolverhampton Wanderers). Gakpo wacht nog altijd op zijn eerste doelpunt of assist namens de club. Kijk hieronder naar een aantal reacties over hem via Twitter…..

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *