Voetbal4u.com

‘Ik heb nooit een kans gehad van Alfred Schreuder’

Jay Gorter heeft tegenover het medium ESPN gereageerd op zijn tijdelijke vertrek bij Ajax. De sluitpost is vooral erg teleurgesteld in zijn voormalige trainer Alfred Schreuder.

“Ik kon natuurlijk niet terugkijken op een goede wedstrijd in de Johan Cruijff Schaal, maar na die wedstrijd verloor ik meteen mijn plek. Ik heb nooit een kans gehad”, aldus Gorter. “Voor mij was na die wedstrijd al duidelijk dat ik ergens anders wilde gaan spelen. Als je na één wedstrijd al wordt geslachtofferd moet je ergens anders speelminuten gaan zoeken.”

De doelman is wel blij dat de club veel vertrouwen nog in hem heeft. “Er is nooit sprake geweest van een transfer. Ik mocht zeker niet volledig vertrekken”, zo gaf hij aan. “Ik mocht alleen op huurbasis weg en het liefst zo kort mogelijk. Ze hebben veel vertrouwen in mij en daarom heb ik met een jaar bijgetekend, ondanks dat ik nog een lang contract had.”

Voor Gorter voelt het niet als een opluchting dat hij nu voor enkele maanden vertrekt uit Amsterdam. “Ik heb het altijd heel erg naar mijn zin gehad, anders had ik ook geen jaar bijgetekend”, zei hij daarover. “Ik ga alleen maar weg om meer speelminuten te maken en beter terug te komen. Dat is alles.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *