Voetbal4u.com

‘Pijnlijk treffen voor Joey Veerman zondag’

Zondag staat de kraker tussen Feyenoord en PSV op het programma in De Kuip. Het is nog niet duidelijk of Joey Veerman aan de aftrap zal verschijnen bij de Eindhovenaren, maar als hij bij de Rotterdammers had gespeeld had hij een echte basisspeler kunnen zijn.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “De selectie van Feyenoord is het inmiddels gewend: met Arne Slot hebben ze een trainer die vooraf zelden aandacht besteed aan spelers van een komende tegenstander. Maar deze week maakt Slot weer eens een uitzondering. Althans: de naam van Joey Veerman valt in zijn wedstrijdbesprekingen wél altijd. Dat was al zo toen Veerman nog bij Heerenveen voetbalde.”

Volgens het AD had Veerman ‘nu in het Feyenoord van Slot moeten meespelen’. De Rotterdammers rekenden zich ruim een jaar geleden al rijk. “Veerman werd gezien als een welkome toevoeging in het wapenarsenaal, als ‘een versterking aan de bovenkant’, zoals Feyenoord die dit jaar ook zocht in de winterse transferperiode. En weer niet zag komen. Bij Veerman handelde PSV uiteindelijk sneller”, zo luidt het.

Maarten Wijffels voegt toe: “Voor Slot zou Veerman nu de PSV’er zijn die hij als eerste opstelt. Bij PSV zelf zijn ze wat minder lyrisch. Veerman geldt in Brabant nog niet als een middenvelder die áltijd moet spelen. Sterker: de afgelopen weken zat hij op de bank.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *