Voetbal4u.com

‘Enorme domper voor Feyenoord in treffen met PSV’

Een flinke tegenslag voor Feyenoord. De Rotterdammers kunnen morgen tegen PSV namelijk geen beroep doen op doelman Justin Bijlow. Hier maakt het Algemeen Dagblad zojuist melding van.

“Justin Bijlow mist morgen de kraker in de Kuip tegen PSV. De doelman van Feyenoord maakte gisteren gewoon de training af, maar bleek een dag later niet fit. Trainer Arne Slot zal de Duitser Timon Wellenreuther, gehuurd van RSC Anderlecht, opstellen.”

Het medium spreekt van ‘een fikse tegenvaller’ voor Feyenoord en Slot. De goalie verkeerde de laatste weken immers in een bloedvorm, maar zal nu worden vervangen door Wellenreuther. Laatstgenoemde maakt zijn officiële debuut voor de Rotterdammers.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *