Voetbal4u.com

‘Mark van Bommel doet me denken aan José Mourinho’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Mark van Bommel is sinds deze zomer de trainer van het Belgische Royal Antwerp. Afgelopen weekend won hij nog met zijn club op bezoek bij Koploper KRC Genk. En de oefenmeester oogst lof voor zijn job. Zo ook bij René Vandereycken.

De voormalige bondscoach van België zag dat Antwerp de zege tegen Genk niet gestolen had. “Ze hebben een duidelijk wedstrijdplan en dat lukt hen. Mark van Bommel doet me denken aan José Mourinho”, vertelt Vandereycken in Het Nieuwsblad.

En dat is ook een compliment voor de Nederlandse trainer. “Velen zien Mourinho als een defensieve trainer, maar ik bedoel dat echt in de positieve zin”, geeft Vandereycken aan. “Van Bommel organiseert zijn ploeg naar de kwaliteiten die hij heeft”, klinkt het.

“Hij maakt gebruik van de aanvallende kwaliteiten in zijn kern, maar steunt toch vooral op zijn organisatie. Als je momenteel niet de spelers hebt om spectaculair voetbal te brengen, waarom zou je dat dan toch proberen”, aldus Vandereycken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *