Voetbal4u.com

‘PSV start vanavond met deze elf tegen Sevilla’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

PSV gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij het Spaanse Sevilla. Trainer Rujud van Nistelrooy zal waarschijnlijk gaan kiezen voor dezelfde elf spelers als afgelopen weekend tegen FC Groningen. Die werden toen met maar liefst 6-0 verslagen.

Dat betekent dat Johan Bakayoko opnieuw het vertrouwen krijgt om het rechtsvoorin te laten zien. De negentienjarige Belg kwam maakte zaterdag zijn vierde treffer van het seizoen en lijkt zijn kans te gaan grijpen nu Noni Madueke naar Chelsea vertrokken is en Anwar El Ghazi geblesseerd achterbleef in Eindhoven. Op het middenveld ontbreekt Erick Gutiérrez eveneens met een kwetsuur, daarom start Joey Veerman opnieuw naast Ibrahim Sangaré achter ‘nummer tien’ Xavi Simons.

Ook op de linkerflank vinden we een Belg terug in de persoon van Thorgan Hazard. De winteraanwinst, gehuurd van Borussia Dortmund, moet in Eindhoven de vertrokken Cody Gakpo doen vergeten en is in ieder geval hoopgevend begonnen aan die zware missie. Met een doelpunt tegen Feyenoord en een assist in het bekerduel met FC Emmen toonde hij zich direct belangrijk voor PSV, Van Nistelrooij hoopt dat hij dat ook op het Europese podium kan laten zien.

Verwachte opstelling PSV: Bénitez; Teze, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Sangaré, Veerman, Simons; Bakayoko, De Jong, HazardLaat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *