Voetbal4u.com

‘Koeman moet ontketende Feyenoorder bij Oranje halen’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Lutsharel Geertruida verdiend een kans in het Nederlands Elftal. Dit is de mening van oud-voetballer Kees Kist. Hij is momenteel rapporteur bij De Telegraaf en ziet hem wekelijks uitblinken in de hoofdmacht van Feyenoord.

“Geertruida is een topverdediger, met het karakter waar ik van hou. Hij klapte er tegen AZ ook weer als een beer in.” Volgens Kist kan Koeman niet meer om de Feyenoorder heen. “Die moet je sowieso bij het Nederlands elftal halen als bondscoach, dat verdient hij ook. Hij geeft rust achterin, want is ook nog snel en kan voetballen. Als Trauner weer terugkomt, zou ik hem eigenlijk niet daar weghalen. Poeh, die keuze laat ik liever over aan Arne.”

Ook Jahanbakhsh maakte een goede indruk vond Kist. “Slot weet hoe hij hem precies zo ver krijgt als hij hem bij AZ.” Kist constateert dat de aanvaller veel waarde heeft voor de Rotterdammers. “Hij is sterk, heeft veel overzicht en wil altijd de bal hebben. Daarmee is hij heel dreigend en enorm vervelend om tegen te spelen. Hij is altijd bezig met de ploeg en legt er enorm veel energie in, waaraan medespelers zich optrekken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *