Voetbal4u.com

‘Flinke opsteker voor Ajax in treffen met Union Berlin’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ajax speelt morgen in de Europa League een uitwedstrijd tegen Union Berlin. En de Amsterdammers kunnen in dat duel beschikken over Edson Alvarez. Hij was een twijfelgeval maar zit nu toch bij de wedstrijdselectie. De Amsterdammers speelde vorige week nog met 0-0 gelijk tegen de stugge Duitsers.

Zijn inzetbaarheid is een flinke opsteker. Ook onder John Heitinga is hij een vaste waarde bij Ajax. In de Eredivisie speelt de Mexicaanse international de laatste weken als centrale verdediger, maar tijdens de eerste wedstrijd tegen Union stond hij weer op het middenveld. Daardoor kwam centraal achterin een plekje vrij voor Calvin Bassey. Davy Klaassen was het kind van de rekening.

In totaal neemt Heitinga 22 spelers mee naar Berlijn. Net als Álvarez is ook landgenoot Jorge Sánchez weer van de partij. De rechtsback ontbrak de laatste twee duels vanwege fysieke problemen. Ahmetcan Kaplan ontbreekt nog vanwege een blessure. De Amsterdammers speelden thuis met 0-0 gelijk tegen de Bundesliga-club. Donderdag begint de return om 21.00 uur.

De wedstrijdselectie van Ajax:

Keepers: Maarten Stekelenburg, Gero Rulli, Remko Pasveer

Verdedigers: Jurriën Timber, Calvin Bassey, Owen Wijndal, Devyne Rensch, Jorge Sánchez, Youri Regeer, Jorrel Hato

Middenvelders: Edson Álvarez, Davy Klaassen, Kenneth Taylor, Florian Grillitsch, Steven Berghuis, Kian Fitz-Jim

Aanvallers: Mohammed Kudus, Dusan Tadic, Steven Bergwijn, Brian Brobbey, Lorenzo Lucca, Francisco ConceiçãoLaat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *