Voetbal4u.com

‘Rafael van der Vaart schaamde zich voor Ajax’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ajax gaat vanavond op bezoek bij Union Berlin en strijd daar om een plek in de volgende ronde van de Europa League. Vorige week werd het in eigen huis 0-0 en voormalig voetballer Rafael van der Vaart schaamde zich toen voor het spel van de Amsterdammers.

“Wat er verkeerd ging? Alles. Ik schaam me niet snel, maar ik zat te kijken en dacht: krijg nou toch wat…”, zegt Van der Vaart bij Ziggo Sport. “Alle respect voor Sheraldo Becker, Thorsby en al die andere spelers; dat Ajax weggespeeld wordt… Ze werden gedomineerd door Union.”

“Dat is pijnlijk”, meent Van der Vaart, die stelt dat het in Stadion An der alten Försterei eenvoudiger wordt voor Ajax, omdat de ploeg van John Heitinga in Berlijn niet te maken heeft met het morrende thuispubliek. “Ajax gaat gewoon door. Als dat niet gebeurt, komt mijn schaamte terug.” Van der Vaart weigert de nummer twee van de Bundesliga te veel credits te geven. “Natuurlijk, ze hebben een goede coach, maar als je als Ajax uitgeschakeld wordt door Union Berlin, ben je heel diep gezonken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *