Voetbal4u.com

‘Feyenoord wil Jon Dahl Tomasson halen als vervanger Arne Slot’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Mocht Arne Slot deze zomer vertrekken bij Feyenoord dan zien ze in Jon Dahl Tomasson een kandidaat om te vervangen. Momenteel is de voormalig speler van de Rotterdammers de manager van Blackburn Rovers.

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam weet dat de Deen op de lijst staat. “Tomasson is een van de kandidaten bij Feyenoord”, vertelt de journalist in de Dick Voormekaar Podcast. “Hij is succesvol geweest bij Malmö FF natuurlijk. Heeft ze kampioen gemaakt en kent Feyenoord. Het is zeker een superprof en is echt keihard.”

Voor Michel van Egmond is de Deen ook een ideale kandidaat voor Feyenoord, mocht Slot in de komende zomer vertrekken. “Ik vind het geen slechte gedachtegang. Hij weet echt wat er gevraagd wordt om een stap hoger te komen. Dat heeft hij ook als voetballer bewezen. Tomasson heeft sympathie bij de buitenwacht en de pers. Ik vind het geen slecht idee.”

Op dit moment is Tomasson coach bij Blackburn Rovers en daar staat de trainer onder contract tot medio 2025.
De oud-international van Denemarken staat vierde met de ploeg in het Championship. Bij Feyenoord is de trainer ook al bekend, want daar heeft Tomasson 207 wedstrijd gespeeld over twee periodes en daarin scoorde hij 92 keer en gaf de aanvaller 24 assists. Met de Rotterdammers won de 46-jarige oud-speler ook nog eens de UEFA Cup in 2002.

Enige nueance bij het nieuws is overigens wel op zijn plaats, want het doorgaans goed ingelichte Feyenoord TM meldt dat het slechts ‘een naam is’ die nog wel eens de revue passeert, maar dat het zeker geen absolute kandidaat is. Bovendien zal Feyenoord succescoach Slot niet zomaar willen laten gaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *