Voetbal4u.com

Erik ten Hag is ‘De Verlosser’ van Manchester United’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Voormalig voetballer Rio Ferdinand is een groot fan van de nieuwe Manchester United-manager Erik ten Hag. Hij stelt dat de ploeg sinds zijn komst alleen nog maar vooruitgang heeft geboekt op ieder gebied. In een gesprek met de BBC prijst hij de geboren Tukker.

Hij vindt dat de keuze voor Ten Hag optimaal heeft uitgepakt. De ploeg speelt nog enigszins mee om het kampioenschap, won vorige week de League Cup, schakelde Barcelona uit in de Europa League en bereikte ook nog eens de kwartfinales van de FA Cup. “Op ieder vlak is hij geweldig. Tactisch is hij goed, maar ook zijn wissels pakken steeds goed uit. Hij beïnvloedt de wedstrijden en zet ze naar zijn hand. Daardoor winnen ze wedstrijden. En dan zijn er nog de grote beslissingen die in zijn voordeel hebben uitgepakt.”

Ten Hag durfde in te grijpen bij akkefietjes met Cristiano Ronaldo en Marcus Rashford. Ronaldo, met zijn meer dan indrukwekkende status, vertrok daardoor zelfs naar de zandbak. “Op al die situaties ging hij gewoon in. En het belangrijkste: hij kwam er veel positiever uit. Met Ten Hag is de club op ieder front vooruitgegaan.”

Ferdinand denkt dat de Haaksberger nogal moet hebben opgekeken van de ingestorte fundering toen hij bij Manchester United arriveerde. “Toen zag hij hoe laag het moreel was en hoe de club op allerlei fronten de norm laag had gesteld. Hij heeft het met kleine dingen heel goed gedaan. Elke dag zijn er verwachtingen. Dat is echt heel erg knap. Hij weet dat er nog veel werk te doen is en je ziet het vuur in zijn ogen om er mee aan de slag te gaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *