Voetbal4u.com

Steven Berghuis: ‘Mijn vertrek was voor beide partijen goed’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Steven Berghuis verliet Feyenoord vorig jaar voor een nieuw avontuur bij Ajax. Een zeer pikante transfer natuurlijk. Maar in de ogen van de aanvaller heeft het voor beide partijen ook goede dingen opgeleverd.

“Ik heb daar een geweldige tijd gehad”, zo vertelt Berghuis tegen ESPN. “De stap die ik heb gemaakt, is me niet in dank afgenomen. Dat snap ik. Ik heb daar wel echt genoten en alles gegeven. Ik denk dat ik mijn beste jaren bij Feyenoord heb gespendeerd, vanaf mijn 24ste tot mijn 29ste. Op een gegeven moment was het voor mij tijd om te gaan.”

Hij ziet het als een win-winsituatie voor alle drie de partijen. “Met het geld dat ik heb opgeleverd hebben ze Fredrik Aursnes en Gernot Trauner kunnen halen. Ik ben heel erg blij met mijn keuze. Alles wat ik met Ajax wilde bereiken is uitgekomen: Champions League spelen, kampioen worden en meegaan naar het WK. Zo had ik dat uitgestippeld.”

Berghuis vormt momenteel samen met Mohammed Kudus een tandem bij Ajax. “Hoe onvoorspelbaarder de wedstrijd of aanval is, hoe beter hij wordt”, zo uit hij zijn complimenten richting de Ghanees. “Onze samenwerking is goed, maar het kan nog wel beter, denk ik. Ik denk dat we nog meer naar elkaar kunnen kijken en ruimtes voor elkaar kunnen maken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *