Voetbal4u.com

EINDE SEIZOEN: ‘Neymar komt dit seizoen niet meer in actie’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Neymar komt dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid niet meer in actie. De Braziliaanse flitser moet namelijk een operatie ondergaan aan zijn enkel em zal maanden niet inzetbaar zijn voor Paris Saint-Germain.

Hij liep zijn blessure op tijdens de wedstrijd tegen LOSC Lille. Na een overtreding moest Neymar met een brancard van het veld gedragen worden. Uiteindelijk bleek dat een operatie nodig is aan zijn enkel, waardoor hij minimaal drie maanden moet revalideren. Een terugkeer in Parijs dit seizoen lijkt dus onwaarschijnlijk. Eerder werd al duidelijk dat de aanvaller de belangrijke return tegen Bayern München in de Champions League en de competitiewedstrijd tegen FC Nantes zou missen.

Van de drie steraanvallers bij PSG was het ook niet echt het seizoen van Neymar. De aanvaller was een aantal keer geblesseerd en zag zo zijn teamgenoten Lionel Messi en Kylian Mbappé de show stelen. Toch maakte de 31-jarige Braziliaan dit seizoen achttien doelpunten in 29 wedstrijden.One Comment

  1. Pingback: BREKEND: Einde seizoen voor Neymar - "GRAAFT DIEPER IN VOETBAL"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *