Voetbal4u.com

FC Den Bosch ontslaat Jack de Gier na ultieme vernedering

FC Den Bosch heeft trainer Jack de Gier de laan uitgestuurd. De oefenmeester ging afgelopen vrijdag met 13-0 onderuit bij PEC Zwolle en dat lijkt de doodsteek voor hem te zijn geworden. Zijn aflopende contract zou uberhaupt niet verlengd worden, maar de intentie was wel om het lopende seizoen af te maken.

“De intentie was om het seizoen met elkaar af te maken en Jack daarbij alle support te geven”, zegt technisch manager Yousuf Sajjad. “Jack had in december duidelijkheid moeten krijgen over zijn toekomst. Dat is niet gebeurd, waardoor er ruis op de lijn is ontstaan. Toen wij hem in februari alsnog de boodschap moesten brengen dat we na dit seizoen niet met hem door zouden gaan, viel dat rauw op zijn dak. We hoopten oprecht dat we desondanks samen konden blijven werken aan een goed slotakkoord van het seizoen. Helaas zijn we in die gezamenlijke missie niet geslaagd.”

Sajjad beseft dat er werk aan de winkel is voor Den Bosch, dat achttiende staat in de Keuken Kampioen Divisie. “Er moeten structureel zaken veranderen binnen de club en we menen ook te weten wat die zaken zijn. Verandering kost tijd. Eerst zullen we door het oog van de storm moeten. Het resultaat op vrijdag overtrof onze verwachtingen in negatieve zin.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *