Voetbal4u.com

‘Ajax voert gesprekken met beoogde technisch directeur’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ajax is momenteel in gesprek met Julian Ward (41). Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van. Hij is in beeld om de nieuwe technisch directeur te worden van de Amsterdammers. Momenteel is hij in dezelfde functie actief bij het Engelse Liverpool.

Hij is een 41-jarige technisch directeur die onlangs onder contract stond bij Liverpool en voor die club grote spelers binnen heeft gehaald. Zo was hij betrokken bij de komst van Fabinho, Darwin Nuñez, Diogo Jota en Luis Diaz.

Algemeen directeur Edwin van der Sar hoopt op korte termijn een nieuwe technisch directeur voor Ajax voor te kunnen stellen. Hij zal dan de definitieve opvolger van Marc Overmars worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *