Voetbal4u.com

‘United wil toeslaan voor transfervrije Ajacied’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het contract van Amourricho van Axel Dongen loopt aan het einde van het seizoen af bij Ajax maar hij heeft nog altijd niet zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis. Een transfervrij lonkt dus voor de aanvaller. En één van de clubs die deze verrichtingen met grote interesse volgt is het Manchester United van Erik ten Hag. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Van Axel Dongen arriveerde al op jonge leeftijd in de Amsterdamse jeugdopleiding en debuteerde in het afgelopen seizoen in de hoofdmacht. Hij deed twee keer mee in het bekertoernooi en kreeg van toenmalig trainer Erik ten Hag ook minuten in de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht. Uitgerekend het Manchester United van Ten Hag is nu dus één van de clubs die de situatie van Van Axel Dongen in de gaten houden. Ajax is er alles aan gelegen de aanvaller langer binnenboord te houden en heeft hem naar verluidt een aanbieding gedaan om zijn contract te verlengen tot medio 2027, maar er is nog geen witte rook.

In het huidige seizoen maakt Van Axel Dongen zijn opwachting bij Jong Ajax. De aanvaller heeft zijn stempel echter nog niet echt kunnen drukken. Hij raakte al vroeg in het seizoen zwaar geblesseerd aan zijn enkel en stond daardoor lange tijd aan de kant. Afgelopen maandag liet Van Axel Dongen eindelijk weer zien waarom hij te boek staat als één van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Ajax. In de uitwedstrijd tegen NAC Breda, die Jong Ajax met 2-6 won, was Van Axel Dongen goed voor een doelpunt en twee assists.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *