Voetbal4u.com

Arne Slot: ‘Wij gaan met veel vertrouwen richting Ajax’

Feyenoord pakte gisteren in de Europa League uit door met 7-1 te winnen van Shakthar Donetsk. Zondag staat de kraker tegen Ajax op het programma. De Rotterdammers zullen in ieder geval vol met vertrouwen aan de aftrap verschijnen in de Johan Cruijff ArenA.

“Natuurlijk helpt deze zege voor het duel met Ajax. zegt trainer Arne Slot. Dit geeft veel vertrouwen. Maar dat zelfvertrouwen hadden we wel. Maar ik zie ook dat Ajax onder trainer Heitinga weer het niveau heeft dat het in het begin van het seizoen onder Schreuder ook had. Ajax heeft weer een goede ploeg.”

Slot is met vijftien Europese zeges de meest succesvolle Feyenoord-trainer ooit. Hij vestigde een record door Bert van Marwijk en Ernst Happel achter zich te laten. “Maar Van Marwijk en Happel speelden wel in grotere competities. Wij versloegen vorig seizoen Drita in de voorronden van de Conference League. Maar dat weet over honderd jaar niemand meer als ik dat record nog heb”, aldus Slot.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *