Voetbal4u.com

‘Jurrien Timber deze zomer voor 40 miljoen euro weg’

De kans is groot dat Jurrien Timber bezig is aan zijn laatste maanden als speler van Ajax. Een zomerse transfer lonkt namelijk voor de mandekker.

Afgelopen zomer had hij de clubs al voor het uitkiezen maar besloot toen om Ajax trouw te blijven. Na Manchester United is ook Bayern München serieus in de race. Volgens SPORT1 moet de 21-jarige verdediger de eventuele opvolger worden van Benjamin Pavard.

Een vertrek van Pavard uit München is een reëel scenario en dus wil Bayern doorpakken op de transfermarkt. De scouts zouden Timber al een aantal seizoenen op de korrel hebben. Zijn profielschets is intern al zeer interessant bestempeld door Der Rekordmeister.

Timber heeft wel een fors prijskaartje om zijn nek hangen. Volgens het Duitse medium wil Ajax minimaal (!) veertig tot vijftig miljoen euro verdienen aan een eventuele transfer van de getalenteerde Oranje-international, die zelf al heeft aangegeven na dit seizoen alle opties open te houden.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *