Voetbal4u.com

‘Ronald Koeman is bijzonder onder de indruk van Feyenoord’

De nieuwe bondscoach Ronald Koeman heeft onlangs een werkbezoek gebracht aan Feyenoord en was daar erg onder de indruk van de werkethiek. Dit zegt hij in een interview met het Algemeen Dagblad.

Feyenoord beleeft vooralsnog een droomseizoen. De Rotterdammers gaan aan kop in de Eredivisie, staan in de halve finale van de KNVB Beker en plaatsen zich donderdagavond voor de kwartfinale van de Europa League. Koeman heeft met eigen ogen gezien wat men bij Feyenoord daar voor doet.

“De manier waarop daar wordt samengewerkt tussen de spelers en de staf, dat vond ik mooi om te zien. De lat ligt hoog, samen wordt er alles aan gedaan om maximaal te presteren. De manier waarop iedereen daarin meegaat: top”, aldus Koeman, die ook langsging bij de nummer twee van de Eredivisie. “Ajax heeft een ander type spelers, de manier van voetballen verschilt ook. Je ziet dat de puzzel bij Ajax de laatste weken beter in elkaar valt. John Heitinga heeft zijn ideale team nu wel gevonden, heb ik het idee.”

Het was de bedoeling dat Koeman ook een bezoek zou brengen aan PSV, maar dat is er nog niet van gekomen. “Een bezoek aan PSV stond ook op de planning, maar dat was precies in de dagen dat Ruud van Nistelrooij ziek was. Dat halen we daarom later nog in.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *