Voetbal4u.com

Juventus heeft Mohamed Ihattaren nog niet opgegeven

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Waar in Nederland iedereen de moed heeft opgegeven om Mohamed Ihattaren denkt zijn werkgever Juventus daar anders over. Volgens de Italiaanse media weigeren namelijk de handdoek in de ring te gooien voor de creatieveling.

‘De Oude Dame’ zou namelijk overwegen om Ihattaren in te schrijven voor hun Next Gen-elftal, waarmee het mogelijk zou worden om ook weer minuten te maken voor de hoofdmacht van trainer Massimiliano Allegri. Wie weet maakt Ihattaren dus spoedig zijn rentree in een officiële wedstrijd; de teller daarvan staat dit seizoen pas op één.

Het rommelt al jaren rond Ihattaren. De stijlvolle voetballer zorgde voor meerdere incidenten bij PSV, vertrok voortijdig bij Sampdoria en wist door randzaken niet te slagen bij Ajax. Onlangs werd hij nog opgepakt vanwege de vermeende mishandeling van zijn (voormalig) vriendin.

In een Q&A op Instagram kreeg Ihattaren de vraag wanneer hij weer in actie hoopt te komen. “Snel weer”, beloofde de aanvallend ingestelde voetballer, die naar eigen zeggen ‘op de goede weg’ is. Die weg bewandelt hij momenteel bij Juventus. “Ik heb het enorm naar mijn zin. Een mooie stad, ik geniet er enorm van.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *