Voetbal4u.com

‘Ajax moet inhalig zijn en Arne Slot inlijven’

Volgens Hugo Borst zou Ajax een poging moeten wagen om Arne Slot naar Amsterdam te halen. Dat suggereert de analist na de verloren Klassieker tegen Feyenoord.

Hij heeft niets dan lof voor de architect van de – vermoedelijk – aanstaande landstitel van Feyenoord, maar het Rotterdamse succes heeft volgens hem ook een keerzijde. ‘Want beste Feyenoord-trainer sinds Ernst Happel is na deze zomer natuurlijk vertrokken. En dan stort Feyenoord als een kaartenhuis in elkaar’, aldus de columnist in het Algemeen Dagblad.

‘Mensen die Arend Martijn Slot echt kennen, zeggen dat-ie niet vies is van een financiële klapper maken. Neem het hem eens kwalijk. Hij verdient dat. Oogsten heet dat. Harken.’ Borst ziet een kans voor Ajax, als de Amsterdammers ‘tenminste doortastend’ zijn. ‘Dat doet Arne Slot niet, zegt iedereen. Die kans is groot. Van Feyenoord naar Ajax, dat levert gezeik op. Zie Berghuis. En ik zie het Ajax ook niet doen, Slot afpikken van Feyenoord.’

Maar, besluit Borst: ‘Ajax moet zich naar mijn mening van zijn meest inhalige, onbescheiden kant laten zien en een poging doen om Slot in te lijven. Al zegt-ie nee, je hebt het dan in elk geval geprobeerd.’One Comment

  1. Pingback: 'Ajax moet inhalig zijn en poging wagen voor Arne Slot' - FeyenoordReport

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *