Voetbal4u.com

‘Ajax wil deze week nieuwe technisch directeur presenteren’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Ajax hoopt deze week de nieuwe technisch directeur te kunnen presenteren. Hier maken zowel De Telegraaf als het Algemeen Dagblad melding van. Het zou gaan om de Engelsman Julian Ward.

Een MRI-scan wees maandag uit dat De Jong twee weken rust moet houden. Het is een enorme aderlating voor Oranje, dat vrijdag de EK-kwalificatie aftrapt. Dan staat in Parijs de ontmoeting met vice-wereldkampioen Frankrijk op het programma. Drie dagen later is Gibraltar de tegenstander in De Kuip. Of Ronald Koeman een vervanger oproept, is niet duidelijk.

Ook Steven Bergwijn ontbreekt deze interlandperiode bij Oranje, weet De Telegraaf. De aanvaller raakte geblesseerd in De Klassieker tegen Feyenoord (2-3). Koeman haalt daarom vermoedelijk Donyell Malen bij de selectie. De voormalig PSV’er maakte dit weekend indruk bij Borussia Dortmund met een fraaie assist en een goal in het Bundesliga-duel met FC Köln (6-1).One Comment

  1. Pingback: Telegraaf en AD: 'Nieuwe TD deze week door Ajax gepresenteerd' - AjaxReport

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *