Voetbal4u.com

‘Julian Ward (41) zegt Ajax af na gesprekken met Van der Sar’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Lang leek het erop dat Julian Ward de nieuwe technische man zou worden van Ajax maar na een gesprek met directeur Edwin van der Sar heeft hij hier toch van af gezien. De Amsterdammers schakelen nu door naar de Duitser Sven Mislintat. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Ajax dacht met Julian Ward een topkandidaat te hebben gestrikt, maar volgens De Telegraaf zijn de gesprekken tussen beide partijen desastreus verlopen. Volgens de krant zou de 41-jarige Brit teleurgesteld zijn in de daadkracht van Ajax. “Om als buitenlander één van de belangrijkste rollen bij de regerend landskampioen te gaan bekleden, moet er een duidelijke visie en een aanbod zijn dat past bij een club die in de Champions League wil spelen.”

Nu Ajax Ward is misgelopen hoopt het alsnog snel een nieuwe technisch directeur te strikken, ook met het oog op de samenstelling van de selectie van het nieuwe seizoen. De Amsterdammers hopen nu in zee te kunnen gaan met de vijftigjarige Duitser Mislintat, die vorig jaar nog werkzaam was bij VfB Stuttgart.

Volgens De Telegraaf neemt Ajax met de aanstelling van Mislintat wel een gok. “Mislintat heeft echter nooit eerder succesvol als technisch directeur geopereerd. Bij Borussia Dortmund was hij scout, bij Arsenal was hij kort werkzaam in de scouting en weigerde de club hem te promoveren tot ’td’, waarna hij bij Stuttgart flink in niveau daalde. In Zuid-Duitsland kwam er weinig van de grond.” Volgens de ochtendkrant zou Mislintat al een aanbieding op zak hebben, maar mocht de Duitser het aanbod niet accepteren dan zou Ajax een andere landgenoot op het oog hebben.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *