Voetbal4u.com

‘Julian Ward teleurgesteld in daadkracht van Ajax’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Vandaag werd bekend dat Julian Ward niet de nieuwe technisch directeur wordt van de Amsterdammers. Hij zou namelijk ‘desastreuze gesprekken’ hebben gevoerd met Edwin van der Sar. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Volgens de ochtendkrant dacht Ajax zo goed als beet te hebben bij Ward, maar de gesprekken met de technisch directeur van Liverpool verliepen ‘desastreus’. Het is niet duidelijk waarom hij precies is afgehaakt na de onderhandelingen met Edwin van der Sar, maar in de omgeving van de Brit wordt beweerd dat hij teleurgesteld is in de daadkracht van Ajax.

Na de afzegging van Ward is Ajax direct doorgeschakeld. Sven Mislintat is in beeld om technisch directeur in Ajax te worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *