Voetbal4u.com

‘Ajax moet 25 miljoen euro aftikken voor terugkeer’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Donny van de Beek is één van de spelers die Ajax in het vizier heeft voor het volgende seizoen. Alleen zullen de Amsterdammers wel flink voor hem moeten betalen. Hij staat momenteel onder contract bij Manchester United waar hij al jaren een reservespeler is.

Het is wel duidelijk dat Van de Beek Old Trafford in de aankomende zomer mag verlaten en volgens Football Insider is een terugkeer naar onze hoofdstad één van de mogelijkheden. Wil Ajax écht een comeback bewerkstelligen, dan moet het echter wel een fikse duit betalen voor de 25-jarige voetballer uit Nijkerkerveen, want United zou 25 miljoen euro voor hem verlangen.

Oud-voetballer Paul Parker (die 105 keer het shirt van Manchester United aantrok) liet onlangs aan SoccerNews.nl weten over Van de Beek: “Ten Hag heeft hem aan United verkocht, maar hij weet ook wel dat dit niet gaat werken. Onder Ole Gunnar Solskjaer werd hij verkeerd gebruikt en bovendien kwam hij op het verkeerde moment naar Old Trafford, in de ‘COVID-periode’. Misschien is het voor hem slim om terug te gaan naar de Eredivisie om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Ik zie hem in ieder geval geen basisplek veroveren bij Man United.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *