Voetbal4u.com

‘Ajax kan Van de Beek overnemen voor een goed bod’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Manchester United staat ervoor open om Donny van de Beek deze zomer van de hand te doen. Wel willen ze een goede transfersom voor hem vangen. Ajax is één van de clubs die voor hem in de markt is.

Hij verruilde Ajax in de zomer van 2020 voor Manchester United, maar heeft geen overtuigende indruk gemaakt. Ook het weerzien met trainer Erik ten Hag betekende niet de gewenste doorbraak. Tot overmaat van ramp liep de middenvelder ook nog eens een zware blessure op.

Verschillende media weten het zeker: United en Van de Beek gaan komende zomer uit elkaar. De Premier League-gigant is voornemens om deze zomer door te selecteren om daarmee ruimte te maken voor nieuw elan. Op het lijstje met potentiële slachtoffers zou ook de oud-Ajacied zijn geplaatst.

Van de Beek speelde in bijna drie seizoenen zestig officiële wedstrijden voor Manchester United. De middenvelder scoorde twee keer en produceerde twee assists. Tussendoor werd hij ook nog eens met weinig succes uitgeleend aan competitiegenoot Everton.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *