Voetbal4u.com

‘Real Madrid is een beetje als Feyenoord’

Voormalig voetballer en huidig analist keek dinsdag met groot genoegen naar zijn oude club Real Madrid. Die wisten zich ten koste van Chelsea te plaatsen voor de halve finales van de Champions League. Hij vergelijkt ze een beetje met Feyenoord.

Het werd gisteren 0-2 op Stamford Bridge, thuis werd won Real ook mem 2-0. “Zij hebben zoveel ervaring. Real is een beetje als Feyenoord: als team zijn ze zo gegroeid”, vertelt Van der Vaart bij Ziggo Sport. “Ze zijn al jaren samen en het beste team van Europa.”

Van der Vaart is lovend over Carlo Ancelotti, de trainer van de ploeg uit Madrid. “Het is gewoon een normale trainer, in plaats van al die idioten aan de kant.” Daarnaast genoot Van der Vaart van het voorbereidende werk van Federico Valverde voorafgaand aan de tweede goal van Rodrygo. “Negentig procent zou hem zelf schieten, maar hij geeft hem af. Het is een heel mooie goal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *