Voetbal4u.com

David Hancko neemt ‘petje af’ voor Roma-ster

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

David Hancko verloor afgelopen donderdag met 4-1 van AS Roma. De mandekker vindt dat Feyenoord het toernooi met opgeheven hoofd kan verlaten, maar voelt tegelijkertijd wel een grote teleurstelling.

“Er is zoveel gebeurd. Dat maak je in de eredivisie gewoon niet mee. Zover als de kwartfinale van de Europa League was ik nog nooit gekomen als voetballer”, zegt Hancko op de persconferentie naar afloop. “We hebben alles gegeven, waren er heel dichtbij maar het is net niet gelukt. Dat betekent de knop omzetten, herstellen en zondag in onze eigen Kuip voor onze eigen fans er staan tegen FC Utrecht. We hebben nog maar vijf wedstrijden te spelen dit seizoen en we staan er ontzettend goed voor. Dat zullen we zondag uitstralen.”

Vlak voor het einde van de reguliere speeltijd scoorde Paulo Dybala de 2-1, waardoor het verlengen werd. Uit de kluts schoot Hancko de bal in de fouten bij de Argentijn, die fenomenaal wegdraaide en binnen vuurde. “Journalisten en analytici kijken vaak de doelpunten terug en zoeken dan naar waar de fout werd gemaakt die leidde tot een treffer. Maar zoals Dybala scoorde… Wat een klasse! Ik lag achter Gernot Trauner en had de bal geblokt als hij laag had ingeschoten, maar hij schoot de bal hoog in. Daar moet je ook respect voor hebben”, erkent Hancko zelf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *