Voetbal4u.com

‘Misschien was het wel handig geweest om te verliezen van Feyenoord’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Jose Mourinho ging gisteren op bezoek bij Atalanta Bergamo flink onderuit in de Italiaanse competitie. De Portugese oefenmeester vraagt zich nu af of het niet verstandiger was geweest om te verliezen van Feyenoord midweeks.

De Romeinen kampen met de nodige personele problemen. Mede daardoor besloot Mourinho wat wijzigingen door te voeren tegen Atalanta, maar Roma ging alsnog met 3-1 onderuit. Het is zijn plek in de top-vier van de Serie A daardoor kwijt. “Met onze beperkingen hebben we een goede wedstrijd gespeeld”, vertelt Mourinho na afloop tegen Sky Sport. “Ik ben blij met onze spelers. Als ik zaterdag (in de topper tegen AC Milan, red.) zelf moet spelen, zou ik daar geen probleem mee hebben.”

Mourinho benadrukt dat hij een hecht team onder zijn hoede heeft, al baalt hij wel van de nederlaag. “We hebben spelers die vermoeid waren na de Europa League geprobeerd te beschermen”, zegt The Special One. “Misschien was het wel handig geweest om te verliezen van Feyenoord, om fitter te zijn en door te kunnen vechten tot het einde.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *