Voetbal4u.com

‘Ajax wil stunten met komst van Eden Hazard’

Een bizar nieuwtje vandaag in de Spaanse media. Ajax zou namelijk een poging willen ondernemen om Eden Hazard naar Amsterdam te halen. Hier maakt het medium Fútbol Total melding van. Hij zit bij Real Madrid voornamelijk op de bank.

Ze zouden hem willen huren, en daarvoor bereid is dertig procent van de salariskosten over te nemen. Meer dan dat zal financieel al snel onhaalbaar worden voor de Amsterdammers.

De 32-jarige Hazard wordt ook al een tijdje gelinkt aan een terugkeer in de Engelse Premier League, waar hij eerder al furore maakte bij Chelsea. Dit seizoen speelde hij pas in negen officiële wedstrijden mee voor Real (een goal en twee assists).Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *