Voetbal4u.com

‘Pot 1 lonkt voor Feyenoord in de Champions League’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Het is Feyenoord te hopen dat Manchester City kampioen van Engeland wordt en beslag weet te leggen op de Champions League. In dat geval zullen de Rotterdammers in pot 1 terechtkomen voor de Champions League. Op die manier zouden ze veel grootmachten weten te ontlopen in de groepsfase van het toernooi.

Normaal gesproken komt Feyenoord in pot 3 terecht in de Champions League, als het kampioen wordt. Het maakt echter ook nog kans op een plekje in pot 1. Daar zitten normaal gesproken de kampioen van Engeland, Spanje, Duitsland, Italië, Frankrijk, Portugal en de winnaars van de Champions League en Europa League in.

Als Manchester City, dat nu tweede staat in Engeland, kampioen wordt en de Champions League wint, zou er een plekje vrijkomen in pot 1. Feyenoord gaat daar dan mee aan de haal. De kans is namelijk zo goed als nul dat de andere teams die nog actief zijn in de Champions League ook landskampioen worden.

Virtueel gezien zou Feyenoord nu in ieder geval City, FC Barcelona, Borussia Dortmund, Napoli, Paris Saint-Germain en Benfica ontlopen, als The Citizens een handje helpen. Ajax belandde in het huidige Champions League-seizoen ook in pot 1, dankzij Real Madrid. De Amsterdammers stuitten in de groepsfase op Liverpool, Napoli en Rangers FC en eindigden uiteindelijk als derde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *