Voetbal4u.com

‘Chelsea wil Ziyech als de bliksem gaan verkopen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Chelsea wil haast maken met de verkoop van Hakim Ziyech. De Londenaren moeten ruimte scheppen in de begroting en hopen nog een aardige transfersom mee te kunnen nemen in dit boekjaar. Hier maakt het medium The Standard melding van.

De 30-jarige Marokkaan maakte in de zomer van 2020 de overstap van Ajax naar Londen, maar kreeg het nooit voor elkaar om een langere periode over een basisplaats te beschikken. De buitenspeler was meermaals geblesseerd, terwijl hij eveneens de pech had dat meerdere trainers het niet in hem zagen zitten.

De Londenaren zijn dit voetbaljaar bezig met een zeer teleurstellend seizoen, waarbij Chelsea zelfs geen ticket voor Europees voetbal bemachtigde. Komende zomer moet er daarom veel gebeuren om weer een nieuw elftal te bouwen. Aangezien Chelsea dit jaar al veel geld uitgaf, moet er echter eerst worden verkocht.

Diverse spelers zouden intussen te horen hebben gekregen dat ze Chelsea snel mogen verlaten. Pierre-Emerick Aubameyang, Mateo Kovacic, Christian Pulisic, Benjamin Mendy, Callum Hudson-Odi en Ruben Loftus-Cheek zouden allemaal geen toekomst meer hebben bij de club. Het is daarbij de hoop dat ook zij nog voor 30 juni een andere werkgever weten te vinden.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *