Voetbal4u.com

‘Graham Potter genoemd als kandidaat bij Ajax’

Het is nog steeds de vraag of John Heitinga na de zomer aan het roer staat bij Ajax. Naar verluidt zou technisch directeur Sven Mislintat andere opties overwegen en rondkijken naar grotere namen. ESPN-verslaggever Mark van Rijswijk komt in ieder geval met een verrassende naam op de proppen. Namelijk die van Graham Potter.

Hij vertelt in het ESPN-programma Voetbalpraat als een ‘logische en realistische’ optie te zien. Zeker in vergelijking met Julian Nagelsmann, die een onhaalbare optie lijkt. Potter werd eerder dit seizoen nog ontslagen bij Chelsea naar aanleiding van de slechte resultaten.

Toch denkt Van Rijswijk dat Potter een goede optie kan zijn voor de Amsterdammers. “Als ik Ajax was, zou ik het proberen bij Graham Potter. Hij is goed genoeg. Potter was een toptrainer bij Brighton & Hove Albion en heeft het bij Chelsea niet gered.”

Volgens de commentator hoeft Potter het niet meer voor het geld te doen. “Financieel hoeft hij zich geen zorgen te maken, omdat hij na zijn ontslag 68 miljoen euro heeft meegekregen. Ik zou het helemaal geen onlogische poging vinden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *