Voetbal4u.com

‘Ajax gaat niet door met trainer John Heitinga’

Het is nog altijd niet duidelijk of John Heitinga na de zomer nog voor de groep staat bij Ajax, maar volgens clubwatcher Mike Verweij is er intern waarschijnlijk wel meer duidelijk.

Mislintat liet eerder weten dat Heitinga op pole position lag om hoofdtrainer te blijven, maar het is de vraag of dit nog steeds zo is. Verweij spreekt als clubwatcher van Ajax in de Kick-Off podcast van De Telegraaf zijn verwachtingen uit: “Ik denk sowieso dat de beslissing is genomen dat ze niet met hem doorgaan.”

“Stel je voor dat Heitinga vierde wordt. Dan kun je normaal gesproken niet met hem door”, oordeelt Verweij, bij wie nog altijd niet duidelijk is voor welke trainer Ajax dan wel wil gaan. Het is de verwachting dat de club al enkele balletjes heeft opgegooid bij zaakwaarnemers van interessante trainers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *