Voetbal4u.com

‘Ajax verrast en heeft eerste zomerversterking (27) binnen’

Ajax lijkt de transferstrijd om Branco van den Boomen te hebben gewonnen. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. De Amsterdammers zouden een mondeling akkoord hebben bereikt met de middenvelder van Toulouse.

Van den Boomen koos er voor zijn aflopende contract bij Toulouse niet te verlengen, omdat hij een stap hogerop wilde maken na zijn topseizoen in Frankrijk. Derhalve rook Ajax bloed en gaat het de Veldhovenaar (nabij Eindhoven) spoedig definitief vastleggen.

Van den Boomen ontwikkelde zich na zijn transfer vanuit De Graafschap stormachtig in Frankrijk. Dit seizoen was hij goed voor vijf goals en acht assists in 33 Ligue 1-wedstrijden, bovendien won hij de nationale beker met Toulouse, waar ook landgenoot Stijn Spierings komende zomer transfervrij vertrekt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *