Voetbal4u.com

‘Steven Berghuis laat zich uit over nieuw buitenlands avontuur’

Steven Berghuis lijkt zijn loopbaan in Nederland te gaan afsluiten. Dit laat hij weten in een gesprek met ‘Ajax Inside’ op Ziggo Sport.

Toch had Berghuis wel degelijk de droom en ambitie om naar een Europese club te gaan die om de prijzen speelde. De aanvaller vertelt dat hij de hoop had dat na zijn terugkeer naar Feyenoord te kunnen bewerkstelligen. “Feyenoord betekende geen stap terug qua club, want ik vind Feyenoord groter dan Watford, maar de competitie is natuurlijk wel kleiner. Bij Feyenoord had ik de doelstelling: ik wil naar het buitenland, Champions League spelen en meedoen om de prijzen. Die club kwam niet, Ajax wel. Toen heb ik die stap gezet.”

De 31-jarige Berghuis lijkt nu niet meer van plan om nog een buitenlands avontuur aan te gaan. “Ik heb kinderen en een gezin, ik woon in Amsterdam. Dan kijk je ook op een andere manier naar je laatste fase als speler. Ik wil nog lang door, hoor, maar je gaat er wel anders over nadenken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *