Voetbal4u.com

‘Real Madrid gaat miljoenen spenderen bij Ajax’

Real Madrid wil deze zomer uitpakken met de komst van Ajax-mandekker Jurrien Timber. Hier maken verschillende Spaanse media melding van.

De Madrilenen zouden onder de indruk zijn van ‘zijn vermogen om het spel te lezen, zijn vermogen om te anticiperen op de bewegingen van de aanvallers en zijn fysieke kracht’ en zien naar verluidt een ‘nieuwe Éder Militão’ in hun target.

In het Estadio Santiago Bernabéu beschikt coach Carlo Ancelotti al over de bovengenoemde Militão én David Alaba en Antonio Rüdiger, dus misschien zou Timber er goed aan doen om naar het advies van Marco van Basten te luisteren. Die zei onlangs tegen de Ajacied: “Je moet niet naar een club waar je ‘mee mag doen’, maar naar een club waar jij ook bepalend bent. Dat ben je nu bij Ajax…”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *