Voetbal4u.com

PERSCONFERENTIE: Ajax gaat niet verder met John Heitinga

Ajax gaat niet verder met John Heitinga als hoofdcoach. Hier maken zowel De Telegraaf als Voetbal International melding van. Om 16.00 uur zal dit tijdens een persconferentie die de Amsterdammers beleggen worden toegelicht.

Heitinga wilde zelf graag blijven zitten in zijn huidige rol, maar nadat hij er niet in slaagde orde op zaken te brengen na het ontslag van Alfred Schreuder hebben technisch directeur Sven Mislintat en co besloten dat er een nieuwe hoofdtrainer zal komen. Onder meer Kjetil Knutsen (FK Bodo/Glimt), Kasper Hjulmand (bondscoach Denemarken) en Peter Bosz (clubloos) zijn in beeld.

De Telegraaf schrijft verder nog: “Heitinga heeft als assistent een doorlopend contract tot de zomer van 2025. Hoe Ajax zijn toekomst ziet, zal later blijken. Maar dat de club een morele verplichting heeft hem weer verder op weg te helpen in zijn prille trainersloopbaan vinden velen binnen de club. Anders is hij door Van der Sar, Hendriks en Mislintat rücksichtlos voor de bus gegooid.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *