Voetbal4u.com

STRAKS: Livestream Genk – Antwerp (KRAKER)

Live stream Genk Antwerp | Straks om 18.30 uur staat de kraker van het seizoen op de agenda in de strijd om het kampioenschap. KRC Genk speelt dan in eigen huis tegen Royal Antwerp.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Unibet.BE. Naast fantastische welkomstbonussen (wekelijkse profit boosts en betbuilder acties) hebben ze ook de rechten om alle wedstrijden uit o.a de Spaanse,  Franse,Duitse, Italiaanse en Nederlandse competitie rechtstreeks uit te zenden via de website! Dus ook de krakers tussen Barcelona en Madrid bijvoorbeeld! Registreer je nu hier om een accountje aan te maken en te profiteren!

Helaas biedt Unibet.BE van deze wedstrijd geen livestream aan aan maar hier hebben we er één voor je gevonden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *