Voetbal4u.com

‘Kasper Dolberg staat voor flinke transferstunt’

Kasper Dolberg staat voor een flinke stunt in zijn loopbaan. Hij zou namelijk onderweg zijn naar RSC Anderlecht om daar de nieuwe aanvalsleider te worden. Hier maken de mediums Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws melding van.

Dat zou namelijk bereid zijn om ver te gaan voor zijn target. Nice betaalde 20,5 miljoen euro voor Dolberg aan Ajax, maar zal hoe dan ook verlies lijden op zijn contractspeler. Voor een bedrag van vijf à zeven miljoen euro mag de Deen vertrekken en voor Anderlecht is dat een flinke investering. Voetbal International schrijft op zaterdag: “Het versterken van de spitspositie geniet prioriteit op de transfermarkt nu Benito Raman heeft te horen gekregen dat hij mag vertrekken en het contract van de Algerijnse routier Islam Slimani (34) niet wordt verlengd. Anderlecht bracht daarom ook een bod uit op Boca Juniors-spits Luis Vázquez, maar dat werd afgewezen.”

“Als Anderlecht erin zou slagen om Dolberg naar Brussel te halen, wordt dat in België beschouwd als een stunt”, stelt het blad. In Brussel bouwt men aan een heuse Deense enclave, want de coach van RSCA is afkomstig uit dat land, evenals Anders Dreyer, die eerder op het middenveld speelde bij sc Heerenveen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *