Voetbal4u.com

‘Ajax wil uitpakken voor Edson Alvarez-opvolger’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Ajax heeft de opvolger voor Edson Alvarez al in het vizier. Het gaat om 20-jarige middenvelder Amane Romeo die in Zweden speelt voor BK Hacken. Ze verlangen zón drie miljoen euro voor hem. Hier maakt het medium Aftonbladet melding van.

In mei werden de Amsterammers ook al in verband gebracht met Romeo, maar toen werd zijn naam in één zucht genoemd met die van Bénie Traoré, wiens naam óók al op de Amsterdamse shortlist zou staan.

De belangstelling van de nummer drie van de Eredivisie van het afgelopen seizoen is wat opmerkelijk te noemen, omdat Ajax eerder al twee middenvelders vastlegde in de personen van Branco van den Boomen, die transfervrij overkwam van Toulouse, en Benjamin Tahirovic (7,5 miljoen euro, AS Roma). Mogelijk moet Romeo dus de vervanger worden van Álvarez.One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *