Voetbal4u.com

‘Ajax ziet voormalig parel tekenen in verrassende competitie’

Kasper Dolberg zet zijn loopbaan voort bij het Belgische RSC Anderlecht. De Deense spits is daar inmiddels al officieel gepresenteerd. Hij komt over van het Franse Nice en tekende een contract voor vier seizoenen.

Zelf reageert de spits verheugd op zijn overstap: ‘Ik ben erg blij met deze nieuwe uitdaging. Het was geen moeilijke keuze om naar zo’n grote club als Anderlecht te trekken. Ik ken Anderlecht al lang en ik voelde meteen aan dat ik goed bij het project en de speelstijl kan passen. Na de lange gesprekken met zowel Jesper als de coach, heb ik veel vertrouwen in het project van de club. Ik wilde hoe dan ook naar een club waar ik me comfortabel voelde en waar ik het gevoel heb dat er iets te winnen valt. Daarom ben ik hier.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *