Voetbal4u.com

‘Ajax ziet spits vertrekken naar verrassende club’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

De 21-jarige Max de Waal zet zijn loopbaan zo goed als zeker voort bij Willem II. Hier maakt Voetbal International melding van.

Hij begon afgelopen zaterdag nog als basisspeler in het oefenduel met FC Den Bosch. In dit eerste oefenduel van de voorbereiding kwam Ajax niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Vanwege een gebrek aan perspectief mag De Waal Ajax verlaten. ‘Willem II wordt zijn volgende bestemming’, schrijft Voetbal International.

In het vorige seizoen speelde De Waal op huurbasis bij ADO Den Haag. Een seizoen daarvoor werd hij al uitgeleend aan PEC Zwolle. In totaal kwam De Waal tot 41 wedstrijden voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Voor het belofteteam van de Amsterdamse club scoorde hij elf keer. Een debuut in het eerste elftal zat er niet in voor De Waal. Bij Ajax heeft De Waal nog een contract tot medio 2024.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *