Voetbal4u.com

‘PSV pakt maar door en heeft nu Belgisch international beet’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

PSV is dicht bij de komst van de Belgisch international Aster Vranckx. Hij zou zelfs al gespot zijn op De Herdgang. Hij speelt voor het Duitse VFL Wolfsburg en de Eindhovenaren hopen spoedig tot een akkoord te komen.

De fysiek sterke en technisch begaafde middenvelder wordt gezien als een mogelijke opvolger van Ibrahim Sangaré, die deze zomer PSV lijkt te gaan verlaten. De Eindhovenaren gaan eerst in gesprek met de speler in de hoop een jawoord te krijgen van Vranckx. Vervolgens zal PSV om de tafel gaan met Wolfsburg om een transfer te bespreken.

Vranckx lijkt bij Wolfsburg niet meer in de plannen voor te komen en werd afgelopen seizoen door de Duitsers verhuurd aan AC Milan. De twintigjarige middenvelder kwam in Italië echter weinig aan spelen toe. De Rossoneri had een optie tot koop bedongen, maar deze werd niet gelicht. De middenvelder keert daardoor weer terug naar Wolfsburg, waar hij wel een goed eerste seizoen beleefde.

In 2021 nam Wolfsburg Vranckx nog voor acht miljoen over van het Belgische KV Mechelen en het is niet duidelijk of de Bundesliga-club daadwerkelijk wil meewerken aan een transfer. Vranckx maakte al zijn debuut voor de Rode Duivels en was ook recent actief voor Jong België op het EK in Georgië.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *